онлайн казино Украины

Забудова на Стрижні: Ломако то проти, то вже, напевно, ЗА?

Забудова на Стрижні: Ломако то проти, то вже, напевно, ЗА?Питання скандальної забудови біля річки Стрижень (у центрі міста) знову на порядку денному. Це питання виносять на розгляд чергової сесії Чернігівської міської ради.

Йдеться про будівництво двох житлових багатоповерхівок на березі річки Стрижень (проспект Перемоги 107А і вулиця Коцюбинського 84А).

Цікаво, що приблизно десять років тому на цій ласій ділянці вже хотіли спорудити офісний центр.

Однак тоді люди і громадянська платформа «Сила громади» (координатором цієї платформи тоді був нинішній заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако) вийшли на акцію «Не дамо себе забудувати» і відстояли землю.

Але нині, як бачимо, пріоритети й амбіції змінилися – КП «Чернігівбудінвест» Чернігівської міської ради має намір будувати дві житлові багатоповерхівки. А пан Ломако нині – заступник міського голови.

І міську владу неначе не турбує, що забудова здійснюватиметься в зеленій зоні, на місці розташування спортивного та дитячого майданчиків, можливі екологічні ризики тощо.

Нагадаємо, в грудні 2017-го у покинутому приватному будинку в районі запланованої забудови сталася «Логічна пожежа», тому що він заважав запланованій забудові. А пізніше той будинок був знесений.

  • 0
Добавлено: 15-06-2018, 08:56
0
685

Похожие публикации


Наверх