онлайн казино Украины

Голові Чернігівської ОДА вручили продуктовий набір та квиток до Москви. Як це було

Голові Чернігівської ОДА вручили продуктовий набір та квиток до Москви. Як це булоНа прес-брифінг голови Чернігівської області Олександра Мисника прийшли активісти. Спершу на стіл виклали продуктовий набір: ковбасу, сир, банку оливок. Навіщо це – розповідає громадський активіст Олег Скварський.

«Перед новорічними святами один із радників – Ткач – робив розсилку керівникам підрозділів з адміністрації. Я маю скрін цього повідомлення. Там пропонувалось на суму 6 тисяч гривень купити продуктів. Тому я сьогодні прийшов і сказав Миснику – якщо у них немає, що їсти, ми можемо допомогти. Хай голова ОДА звертається до нас, ми нагодуємо».

За його словами, обласні чиновники не відійшли від радянських традицій, що на свята потрібно щось комусь дарувати. Це все не додає позицій Чернігівській області та ганьбить обласну владу.

На підтвердження Олег Скварський надає скрін повідомлення. Тут перераховані продукти, алкоголь, які керівники підрозділів мали купити і принести на 3 поверх в ОДА.

Зі зверненням припинити побори продуктами із підлеглих також виступила і Соціалістична партія у Чернігові.

«Вважаємо такі дії нового голови ОДА та його оточення - ганебними та корупційними. Попереджаємо, ми знаємо про більшість махінацій. Соціалістична партія не стане стояти осторонь і в змозі захистити співробітників облдержадміністрації та керівників обласних закладів від таких вимагань та знущань. Закликаємо Мисника не повторювати цієї ганьби!».

Громадський активіст Вадим Йовенко під час прес-конференції передав Миснику символічний квиток до Москви.

«Ви сказали за НАТО, ви сказали за Варшаву. Це все добре. Але ви не сказали, як ви призначали своїх радників: без обговорення з громадою. Які підтримують «русскій мір»… Наша думка: вам тут немає чого робити. Ось вам квиток на Москву», - заявив Йовенко.

Як ми вже раніше повідомляли, скандальні кандидатури двох радників екс-мера Олександра Соколова та колишнього очільника Чернігівобленерго Володимира Ткача викликали невдоволення у громадськості. Пророкували, що вони стануть заступникам голови ОДА. Активісти та волонтери вимагати не призначати їх. А одна з партій організувала збір підписів проти повернення у владу Соколова та Ткача.

Сам голова ОДА Олександр відреагував заяви громадськості так:

«Це називається так, як у тому мультіку 80-го року: а баба Яга проти. Більш нічого коментувати не буду».

Наразі на офіційному сайті ОДА та на особистих сторінках Олександра Мисника та Володимира Ткача (радник голови) коментарів щодо звинувачень активістів немає.

Інтернет-ресурс Челайн, наближений до теперішнього керівництва ОДА, у сюжеті про прес-конференцію очільника області взагалі не згадав про заяви активістів.

Більше у сюжеті міського телебачення ДИТИНЕЦЬ

  • 0
Добавлено: 14-02-2019, 08:31
0
567

Похожие публикации


Наверх