онлайн казино Украины

Мисника попередили, що збирати «данину» з підлеглих – це корупція

Мисника попередили, що збирати «данину» з підлеглих – це корупціяСьогоднішня прес-конференція голови Чернігівської обладміністрації Олександра Мисника розпочалась із скандалу.

На самому початку заходу активісти заявили, що перед Новим роком його радники телефонували обласним начальникам із вимогою принести в ОДА харчі.

Тож активіст Олег Скварський приніс і вручив голові ОДА шмат ковбаси, сиру, банку оливок та інші продукти з пакету. За його словами, пакети перед днем народження губернатора та Новим роком кілька днів чиновники звозили на третій поверх адміністрації.

«Це таке своєрідне «привітання» з Новим роком. Адже це ж ваші радники телефонували начальникам комунальних закладів області і змушували тих приносити продукти у адміністрацію. СМС-ки з переліком що потрібно принести навіть писали, - заявив Скварський, - Тож не треба носити торби в ОДА. Не треба телефонувати і змушувати приносити продукти. Щоб потім чи на Київ ті продукти везти, чи на свята».

На думку активістів, це корупція, при чому ще радянського зразка.

Олександр Мисник, у свою чергу, запропонував активісту поспілкуватись після прес-конференції. Той не схотів, каже, чого спілкуватись, коли журналісти порозходяться, а сам Мисник - людина залежна і ніяких питань не вирішує і областю не керує, тому розмовляти з ним немає жодного сенсу.

«Я вибачаюсьза це шоу», -сказав Олександр Мисник, і розпочав прес-конференцію.

  • 0
Добавлено: 13-02-2019, 08:34
0
515

Похожие публикации


Наверх