онлайн казино Украины

Депутату міськради подарували пакет крохмалю

Депутату міськради подарували пакет крохмалюОлег Скварський, член соцпартії, на сьогоднішнє пленарне засідання 31 сесії Чернігівської міськради приніс пакет крохмалю.

Це був презент для депутата від РПЛ Ірини Березинець.

Подарунок депутату пан Скварський він вручив перед початком голосування.

Свої дії пояснив тим, що обурений ситуацією навколо ДТП, що сталося за участю рідного брата Дмитра Блауша – Андрія (детальніше про те можна дізнатися за «Посиланнями до теми» нижче).

«Всі захищають сім'ю депутата, ось, наприклад, Ірина Березинець написала, що в траві знайшли крохмаль. Так ось, я приніс їй крохмаль, щоб вона подивилася, як він виглядає. Він скрипить. Якщо Ірина захоче, то їй навіть «доріжку» зробимо », – запропонував Скварський.

Ірина Березинець подякувала за крохмаль і залишила його на своєму столі.

Нагадаємо: після ДТП Дмитро Блауш виставив пост, в якому пояснив громадськості, що сам ніяким чином не причетний до скандальної ДТП. Близькі та знайомі депутата стали підтримувати його в коментарях. Зокрема пані Березинець поставила під сумнів аргументи людей про те, що на узбіччі дороги знайшли пакет з наркотиками, і припустила, що то міг бути звичайний крохмаль.

Тим часом на околиці Чернігова планується запустити найбільший в Україні завод з переробки картоплі. Тож крохмалю в Чернігові має бути вдосталь.

  • 0
Добавлено: 2-06-2018, 09:19
0
795

Похожие публикации


Наверх