онлайн казино Украины

Соцпартія: Соколов для більшості населення це втілення розвалу та корупції

Соцпартія: Соколов для більшості населення це втілення розвалу та корупціїНа з’їзді осередку Соціалістичної партії у Чернігові ухвалили звернення до голови Чернігівської ОДА Олександра Мисника.

Вимагають не допустити призначення Олександра Соколова заступником очільника обладміністрації.



«Соколов у очах більшості населення це уособлення корупції, розвал всього промислового комплексу Чернігова. За часів його мерства фактично знищено Хімоволокно, Чексіл, ЧеЗаРа, інші великі підприємства, які давали робочі місця», - зауважив Дмитро Зінін, який очолює обласний осередок Соціалістичної партії України.

Чому вони проти Соколова – соціалісти висловили у відкритому зверненні, яке затвердили на з’їзді. Зі зверненням пішли до голови Чернігівської ОДА Олександра Мисника, щоб донести свою думку.

«Люди занепокоєні ситуацією з цими призначенням. Прийдуть під стіни ОДА, поставлять намети. Такого не треба під час військового стану. Тому, треба зустрітися: якщо голова ОДА відмовиться від цих двох призначень, то люди в Чернігові та області заспокояться», - каже керівник міського осередку СПУ Олег Скварський.

На думку соціалістів, допускати повернення у владу колишнього мера Чернігова Олександра Соколова та екс-очільника Чернігівобленерго Володимира Ткача не можна. Для цього тиждень тому Соцпартія розпочала збір підписів. Тільки за перші дні зібрано понад 3 тисячі підписів чернігівців.



Про те, що в Адміністрації Президента та Кабміні не у захваті від перших кроків новопризначеного голови Чернігівської ОДА, повідомляв Апостроф.

  • 0
Добавлено: 18-12-2018, 08:45
0
713

Похожие публикации


Наверх