онлайн казино Украины

У міськраді думають як допомогти "викрутитися" тим, кому не дали субсидію

У міськраді думають як допомогти "викрутитися" тим, кому не дали субсидіюЧернігівська міська рада звернулася до Президента України та Прем’єр-міністра України щодо компенсаційних заходів за рахунок коштів державного бюджету для допомоги мешканцям Чернігова в оплаті житлово-комунальних послуг під час проходження опалювального сезону.

Чернігівська міська рада звернулася до Президента України та Прем’єр-міністра України щодо компенсаційних заходів за рахунок коштів державного бюджету для допомоги мешканцям Чернігова в оплаті житлово-комунальних послуг під час проходження опалювального сезону.

Відповідне рішення міської ради прийняте за ініціативи Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка сьогодні, 31 січня, на засіданні 38-ої сесії Чернігівської міської ради 7-го скликання.

- Сьогодні, дійсно, багатьом людям дуже важко. Ціни на газ та опалення зросли, й відповідно збільшилось навантаження на людей. Одночасно ще й зменшилась кількість сімей, які користуються можливістю отримання пільг та субсидій від держави. Тому слушною є пропозиція, щоб Президент України поставив питання перед Урядом знайти компенсаційні інструменти для того, щоб підтримати соціально-незахищені верстви населення, - підкреслив Владислав Атрошенко.

  • 0
Добавлено: 1-02-2019, 08:43
0
560

Похожие публикации


Наверх