онлайн казино Украины

Педагогам дитсадків та ПТУ можуть доплатити з бюджету Чернігова. Після сесії

Педагогам дитсадків та ПТУ можуть доплатити з бюджету Чернігова. Після сесіїВиконком Чернігівської міськради під час засідання схвалив проект рішення про підвищення тарифних розрядів педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів.

Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міської ради.

Йдеться про підвищення зарплат педагогам тих навчальних закладів, які фінансуються з міського бюджету Чернігова.
У результаті будуть вирівняні умови оплати праці педагогічних працівників, які отримують заробітну плату за рахунок освітньої субвенції з державного та місцевого бюджетів.

Для навчальних закладів, які фінансуються за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, таке підвищення вже відбулося з 1 січня цього року. Для всіх інших закладів та установ освіти воно в Україні передбачається з 1 вересня.
Це відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 974 “Про внесення зміни у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 р. № 1298”.

Проте ця ж постанова надає право на місцевому рівні здійснити таке підвищення раніше – якщо органи місцевого самоврядування мають такі можливості. Місто Чернігів іде на цей крок.

Підвищення розмірів оплати праці передбачається з 1 липня. Додаткові витрати місцевого бюджету складуть при цьому 4 млн грн.
Виконком міської ради «за» це рішення був одноголосно. Згідно процедур, остаточним і чинним воно стане після схвалення на сесії міської ради.

  • 0
Добавлено: 13-05-2017, 10:10
0
818

Похожие публикации


Наверх