онлайн казино Украины

Виконком згоден дати податковій півмільйона на конверти

Виконком згоден дати податковій півмільйона на конверти23 травня виконком Чернігівської міськради схвалив зміни та доповнення до Програми здійснення додаткових заходів з мобілізації коштів до міського бюджету міста Чернігова на 2016 – 2018 роки.

Якщо простіше: виконком погодився з проханням податкової виділити бюджетних півмільйона гривень на поштові конверти (на два роки).

Поштою податківці надсилатимуть повідомлення щодо нарахованих сум. Йдеться про податки, які сплачуються до міського бюджету міста Чернігова протягом цього року відповідно до норм Податкового кодексу України.

За словами начальника фінуправління міськради Олени Лисенко, фіскальна служба повинна повідомити всіх платників податків про нараховані їм у цьому році суми. Окрім того, Чернігів зацікавлений у якості та повноті збору місцевих податків для наповнення бюджету територіальної громади.
У Чернігові більше 17 тисяч платників місцевих податків – як земельного, так і податку на нерухоме майно.

Повідомлення мають надсилатися рекомендованими листами, з відміткою про вручення. Податкова служба не має зараз коштів на це, тому Чернігівська об’єднана фіскальна служба в Чернігівській області звернулася до міста за цільовою субвенцієїю.

Вартість одного такого відправлення – 16 грн, усі вони міському бюджету коштуватимуть додатково 255 тисяч грн на рік.
Проект цього рішення був обговорений також на засіданнях постійних депутатських комісій.

Остаточне рішення щодо нього приймуть депутати на сесії міської ради. Вона, до речі, вже завтра, 25 травня.

  • 0
Добавлено: 25-05-2017, 09:57
0
812

Похожие публикации


Наверх