онлайн казино Украины

Сьогодні скликається позачергова сесія Чернігівської міської ради

Сьогодні скликається позачергова сесія Чернігівської міської радиСьогодні, 15 березня, відбудеться 17-та позачергова сесія Чернігівської міськради. Розпорядження про це підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Сесія розпочнеться о 15-й годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вноситься питання «Про звернення до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо ситуації з торгівельною блокадою».

Крім того розпорядженням вносяться зміни до розпорядження № 87-р від 13 березня 2017 року, а саме: назва розпорядження викладена в такій редакції «Про скликання вісімнадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання», а в преамбулі розпорядження № 87-р від 13 березня 2017 року слова «сімнадцяту сесію» замінити словами «вісімнадцяту сесію», в іншій частині розпорядження залишити без змін.

Розпорядження Чернігівського міського голови «Про скликання сімнадцятої позачергової сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання та внесення змін до розпорядження» оприлюднене на офіційному веб-порталі міської ради в розділі "Нормативні документи".

  • 0
Добавлено: 15-03-2017, 10:15
0
1 336

Похожие публикации


Наверх