онлайн казино Украины

Вкотре за міфічний сміттєпереробний…

Вкотре за міфічний сміттєпереробний…Побудова сміттєпереробного заводу – серед пріоритетних завдань міської влади, – нагадує прес-служба Чернігівської міської ради.

Одним із пріоритетних завдань роботи Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка є побудова сміттєпереробного заводу на території полігону в мікрорайоні Масани, – також сказано в повідомленні.

Для того, щоб забезпечити прозорість та відкритість процесу залучення інвестора, на доручення міського голови прес-служба міськради опублікувала наступну інформацію за даними ПП “Грандпласт”.

Нині кількість відходів на території полігону становить близько 5,55 млн тон або 22,2 млн метрів кубічних. Середньодобова кількість приймання твердих побутових відходів (ТПВ) складає близько 1615 кубометрів.

Морфологічний склад ТПВ орієнтовно становить:

харчові відходи - 28%
полімери - 22%
папір, картон - 21%
деревина - 7%
змет з вулиць - 7%
скло - 6%
інші відходи - 9%.

У міськраді хочуть як інвестора соціально відповідальний бізнес, який гарантуватиме досвід та можливості реалізувати відповідний проект заводу. Проект має відповідати європейським екологічним стандартам, а також включати програму запровадження та пропаганди розбірного збору сміття в Чернігові.

Нинішній міський голова Чернігова – Владислав Атрошенко – оголошений новообраним мером наприкінці 2015 року.

Згадки про бажання і плани щодо побудови сміттєпереробного заводу в Чернігові можна знайти з тих часів, коли у Чернігові з’являються електронні медіа.

Наприклад, публікація «У Чернігові збудують сміттєпереробний завод», датована 28 липня 2005 року.

Або ще ось публікація «Ще раз про підсумки минулого року» від 1 березня 2005 року, де сказано, що міський голова «визначив як цьогорічні перспективи» зокрема і «початок будівництва сміттєпереробного заводу».

Вже в 2005 році, так. Нині ж почався 2018 рік.

Чому ж немає досі сміттєпереробного заводу в Чернігові? Можливо, тому, чому й в Україні загалом: «Чому в Україні немає сміттєпереробних заводів?».

  • 0
Добавлено: 2-02-2018, 09:22
0
1 109

Похожие публикации


Наверх