онлайн казино Украины

Халепу з десятою школою вивчатиме спецкомісія

Халепу з десятою школою вивчатиме спецкомісіяУ Чернігові буде створена спеціальна комісія, яка в майбутньому контролюватиме ситуацію щодо відновлення навчально-виховного процесу в загально-освітньому навчальному закладі №10.

Доручення про підготовку відповідного розпорядження дав міський голова Владислав Атрошенко сьогодні під час засідання 27 сесії міськради.

На початку пленарного засідання до керівництва та депутатів міської ради звернулися батьки дітей, які навчаються у цьому навчальному закладі, з питанням вирішення подальшої долі школи.

Депутати міської ради запропонували створити комісію і до її складу також включити представників батьківського комітету цього навчального закладу.

Міський голова зазначив, що до складу комісії входитимуть по одному представнику від кожної політичної партії. Він також вніс пропозицію, що цю комісію очолюватиме депутат міськради від Чернігівської міської організації політичної партії "ДемАльянс" Сергій Кирієнко.

«Ситуація зі школою № 10 є надзвичайною. Ми вчасно замовили дослідження, у зв’язку з зовнішнім виглядом будівлі школи, а організація, яка вивчала цю ситуацію, затягнула час через вивчення ґрунтів. Саме тому навчання було призупинене під час навчального року, адже відповідний висновок був зроблений не в серпні, а в січні, – сказав мер. – Маючи висновок експертної організації щодо 4-ї ступені аварійності цієї школи, жодний посадовець не прийме рішення щодо допущення дітей у цю школу, тому що це кримінальна відповідальність».

Міський голова також запевнив, що батькам не потрібно хвилюватися, школа не буде закрита. Після проведення відповідних процедур вона буде відновлена, але це не буде так швидко. Відновлюватимуться й інші навчальні заклади міста.

Депутат міської ради, начальник управління освіти Василь Білогура відмітив, що на сьогоднішній день управлінням відправлені листи до проектних та експертних організацій щодо проведення оцінки та експертизи основної будівлі школи, а також надання пропозицій щодо вартості відновлюваних робіт.

  • 0
Добавлено: 1-02-2018, 08:16
0
782

Похожие публикации


Наверх