онлайн казино Украины

Як змусити батьків подавати заявку в дитсадок, а не в кілька дитсадків?

Як змусити батьків подавати заявку в дитсадок, а не в кілька дитсадків?Внести зміни до рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 17 березня 2016 року №78 «Про затвердження Положення про порядок загальної міської електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів міста Чернігова» планується під час засідання виконкому міської ради, котрий відбудеться 31 серпня.
Про це йдеться у відповідному проекті рішенні міської ради.

Зокрема, йдеться про те, що батьки, або особи, які їх замінюють, мають право подати заявку лише в один дошкільний навчальний заклад.
У випадку зміни проживання дитини, а також за бажанням батьків заявку у Реєстрі можна перевести з одного дошкільного закладу в інший, при цьому дата подання заявки у Реєстрі зберігається.

Після успішного переведення заявка у Реєстрі встановлюється автоматично відповідно до дати та часу подання заявки.

Переведення заявки здійснює визначена відповідальна особа у дошкільному навчальному закладі. Дане переведення можливе у випадку, коли заявка знаходиться у статусі «Прийнята», «Видано направлення», «Отримано направлення».

У випадку вилучення батьками або особами, які їх заміняють, заявки за необережністю, її відновлення можливе протягом 3-х днів з моменту видалення відповідальною особою у дошкільному навчальному закладі, за наявності свідоцтва про народження дитини.

  • 0
Добавлено: 29-08-2017, 07:41
0
1 101

Похожие публикации


Наверх