онлайн казино Украины

Атрошенку присвоєно звання «Дискримінатор року»

Атрошенку присвоєно звання «Дискримінатор року»У номінації «Язик мій – ворог мій» – за найбільш дискримінаційне висловлювання отримує звання «Дискримінатор року» мер Чернігова Владислав Атрошенко.

За словами організаторів, Атрошенко пропонує ввести в Україні демографічні політику та пропаганду, згідно з якою українці повинні мати мінімум трьох дітей, а інакше вважатимуться «хворим, або не українцями».

Про це SVOBODA.FM повідомила Анна Волошенко, Head of Strategic Communications International Renaissance Foundation.

На відео оголошення результатів конкурсу – з 2 хв. 40 секунди:



Ну й інші «переможці»:

- у номінації «Реально Г» – найбільш дискримінаційний вчинок:
ректор НПУ ім. Драгоманова, Віктор Андрущенко - за примусовий “згін” студентів університету на урочистий молебен замість навчального процесу. При цьому керівництво університету перешкоджає проведенню правозахисних акцій.

- у номінації «Дискримінація «в законі» – найбільш небезпечна законодавча ініціатива, що може призвести до дискримінації:

Всеукраїнська рада церков і релігійних організацій (ВРЦіРО) - за протидію ратифікації Стамбульської конвенції. Рада церков саботує ратифікацію, при цьому пропонуючи альтернативні закони, які не відповідають нагальним потребам. Стамбульська конвенція ратифікована у таких країнах як Турція, Польша, Грузія. В конвенції прописані заходи зі запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбі з цими явищами.

  • 0
Добавлено: 18-11-2017, 10:13
0
807

Похожие публикации


Наверх