онлайн казино Украины

Дисконтні картки чернігівським студентам від регіоналів

Дисконтні картки чернігівським студентам від регіоналівСтудентам Чернігівського державного університету ім..Т.Г. Шевченка роздавали дисконтні картки від імені молодіжної організації Партії регіонів.

Про це спостерігачам ЧОЦ «»Ініціатива» повідомили самі студенти.

Зі слів молодих людей,дисконтні картки роздавали прямо в стінах університету.

Як відомо, молодіжна організація Партії регіонів "Молоді регіони" заохочує своїх членів знижками на різні "молодіжні" послуги та товари по всій Україні.

На сайті Молодих регіонів є розділ "Дисконтна картка", яка пропонує різні види дисконтів, бонусів тощо.

Для отримання картки пропонується надіслати відскановані 1 та 2 сторінку паспорту, сторінку з пропискою та ідентифікаційний код.

При цьому в компанії, яка надає такі знижки, зазначили, що для оформлення дисконту не потрібні ні паспортні дані, ні ідентифікаційний код.

Серед переліку товарів та послуг, на які можна отримати знижки, зазначені продовольчі товари, одяг, косметика, прикраси, побутова техніка, АЗС, послуги автосервісу, книги, послуги салонів, спа-салонів, спортзалів, туристичні послуги, тощо.

Таку діяльність серед чернігівських студентів можна розцінювати як підкуп виборців ,та оскільки це відбувалося в стінах університету ,як прояв адмінресурсу.

Цікаво, що ректор Чернігівського державного університету ім..Т.Г. Шевченка Микола Носко є депутатом Чернігівської міської ради саме від Партії регіонів.

Добавлено: 29-10-2012, 11:23
0
0

Похожие публикации


Наверх