онлайн казино Украины

Атрошенко «пече» про демографію

Атрошенко «пече» про демографіюЧернігівці повинні мати щонайменше три дитини в родині, а приклад у цьому нам треба брати в сусідній Білорусі.

Так вважає чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, про що він написав у соцмережі «Facebook».

«Приклад Прибалтики, демографічна політика. Після вступу в Євросоюз країни Прибалтики лишилася майже половини населення, це жорстка статистика», – зазначив він.

«Хто як би не відносився в Європі до Лукашенка, є в Білорусії демократія, чи не має її, я не берусь це оцінювати. Це справи політики, а я міський голова. Але коли ти приїжджаєш у Гомель на День міста, в тебе враження, що ти попав студентське місто. І це реальна статистика і Лукашенко має позитивну демографічну ситуацію в крайні. Буде ця нація, будь-який президент не вічний, нація визначиться собі з державним устроєм, з виборчою системою, прийме правильні закони, аби була ця нація. А як вона зникає чи зникне, то вже різниці там, чи буде вона мати демократичні засади, чи не буде, якщо не буде людей, або взагалі буде інша нація, переважно», – написав Атрошенко.
«Ми зробимо спільно з вами інше місто, ми повернемо йому амбіції. Це все буде мати сенс, тоді коли тут буде жити чернігівець, а не коли вся наша молодь буде в Польщі», – вважає міський голова.

На його думку, патріотом може вважатися той, хто має щонайменше трьох дітей у сім’ї.

«Щоб дівчина і хлопець, вони виростали і знали, що якщо в них не буде трьох дітей, значить, вони хворі, якісь не такі, вони взагалі не українці. Це надзвичайно серйозне питання, воно чутливе, над цим потрібно працювати».

У самого Атрошенка двоє дітей: 1997 та 2005 року народження. Хоча на задекларовані Атрошенком статки можна виростити десятки дітей.
До речі, днями на засідані міськвиконкому було вирішено підняти вартість харчування в дитсадках Чернігова.

  • 0
Добавлено: 6-09-2017, 12:43
0
937

Похожие публикации


Наверх