онлайн казино Украины

Переможці конкурсу «МедіаЧЕ» – Павло Солодовник, Наталія Потапчук і Андрій Кужель

Переможці конкурсу «МедіаЧЕ» – Павло Солодовник, Наталія Потапчук і Андрій КужельЗаступник головного редактора головної редакції радіопрограм філії Національної телекомпанії України «Чернігівська регіональна дирекція» Павло Солодовник став одним з переможців конкурсу журналістських робіт «МедіаЧЕ».
Перемогу також святкували Наталія Потапчук та Андрій Кужель. Нагородження відбулося сьогодні, 3 червня, у прес-центрі «Чернігівський вибір.
Павло Солодовник переміг у номінації «Децентралізація на Чернігівщині». Авторитетне журі відзначило його випуск радіопередачі «Відверта розмова в режимі онлайн», присвячений цій темі. Нагороду вручив заступник голови «Професійної спілки працівників мас-медіа м. Чернігова» Всеукраїнської професійної спілки «Незалежна медіа-профспілка України», директор ТРК «Свобода.ФМ» Олег Головатенко.
«Те, що робить Павло Солодовник, є елементом децентралізації, - відзначив він. - Нарешті у Чернігові з`явилася хвиля, на якій він створює свої радіопрограми. І таких радіостанцій має бути більше. Інтрига зберігалася до останнього, у Павла були достойні конкуренти, однак перемогла дружба, дружба в Інтернеті, у Фейсбуці».
Дякуючи за нагороду, переможець визнав, що будь-який конкурс – вже круто, тим більше, конкурс для журналістів.
«До того ж, це завжди стимул, коли людина отримує і визнання. Наприклад, коли тобі телефонують і дякують за зроблену передачу. Це дуже потрібний конкурс і будемо сподіватися, що він стане традиційним», - зауважив Павло Солодовник.
Перемогу в номінації «Чернігівщина патріотична» здобула Наталія Потапчук, автор статті «Роман Пунтус, кіборг з 95-ї бригади: Кіборгами слід було б називати й бійців у Луганському аеропорту, Дебальцевому, Іловайську…».
Журналіста Андрія Кужеля відзначили нагородою за матеріал «Європейські ринки стають ближчими для підприємців Чернігівщини» у номінації «Чернігівщина та ЄС».
Як розповів член оргкомітету, голова Асоціації регіональних ЗМІ Олександр Назаренко, конкурс проводився у 2 етапи: з 12 квітня по 16 травня та з 17 травня до 1 червня. На першому етапі роботи оцінювало фахове журі, на другому - за відібрані твори голосували у соцмережі Фейсбук читачі, глядачі і слухачі.
«Не всі номінації викликали зацікавленість серед конкурсантів, - констатував Олександр Назаренко. - У такій, як «Чернігівщина майбутнього», було подано всього 2 матеріали, які не відповідали заданій тематиці. Тому нагороду у ній вирішили не вручати. Натомість запровадили спеціальну відзнаку від журі та нашої Асоціації, яку одержала фіналістка номінації «Україна патріотична» Ольга Конопацька-Плєхова за телепередачу «Інша Україна».
Матеріали 8 фіналістів (усього на конкурс подали 38 робіт) для відкритого оцінювання оргкомітет оприлюднював в Інтернет-виданнях «Свобода.ФМ», «Час Чернігівський» та на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.
Показово, що на урочистостях не було перших осіб області, які вважали за краще вітати «акул пера» з державних і комунальних (номінально роздержавлених) ЗМІ раніше під час зустрічі в ОДА.

Добавлено: 4-06-2016, 11:37
0
0

Похожие публикации


Наверх