онлайн казино Украины

До складу засновників рекламної фірми «Чернігів – Індормедіа» введений нотаріус

До складу засновників рекламної фірми «Чернігів – Індормедіа» введений нотаріусСитуація довкола загадкової новоствореної фірми «Чернігів – Індормедіа», що хутко отримала під рекламу 95 нових зупинок громадського транспорту, обростає новими цікавими подробицями.

Як повідомлялося, керівником «Чернігів – Індормедіа» є Ксенія Віталіївна Пінчук, яка зареєструвала своє дітище за адресою вулиця Івана Мазепи, 34, квартира 51. Це звичайна житлова квартира.

Однак до інформації про фірму в держреєстрі були внесені певні реєстраційні корективи. Днями в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відбулися зміни.

Виявляється, відтепер засновників фірми «Чернігів – Індормедіа» вже двоє. До Ксенії Віталіївни Пінчук додався такий собі Родіон Олександрович Тарасенко. Це чернігівський нотаріус.

Тепер ще одна цікавинка: відтепер офіс «серйозної» фірми, що займатиметься рекламою на 95 зупинках, «перекочував» з вулиці Мазепи на проспект Миру, 32.

Як відомо, в цій будівлі знаходяться офісні приміщення ТОВ «Енергополіс-Інвест» (фірма зареєстрована на матір Владислава Атрошенка). У цій будівлі розміщені телеканал «Дитинець» (директором якого до призначення на посаду заступника міського голови був Олександр Ломако), фітнес-клуб «Кислород» і нотаріальна контора самого нотаріуса-рекламника Тарасенка.

Тому неважко скласти всі наведені факти-пазли в єдине ціле і сформулювати висновок.

До речі, злі язики подейкують, що насправді новостворена рекламна фірма зареєстрована на одногрупницю дружини одного із заступників міського голови Владислава Атрошенка, який до чиновництва сам займався рекламним бізнесом.

  • 0
Добавлено: 12-09-2017, 09:00
0
989

Похожие публикации


Наверх