онлайн казино Украины

Атрошенко дистанціюється від підозрюваного ШБУ-14

Атрошенко дистанціюється від підозрюваного ШБУ-14Поліція підозрює посадовців ТОВ «ШБУ-14» у привласненні бюджетних коштів шляхом фільсифікації актів виконаних робіт з капітального ремонту дороги в Чернігові вартістю 1,71 млн грн.
Така інформація є в єдиному держреєстрі судових рішень.

Слідство встановило, що в 2016 році Управління ЖКГ міськради та «ШБУ-14» уклали договір з капремонту дороги по проспекту Перемоги в Чернігові.

За даними поліції, керівництво фірми при здачі робіт вносило до актів фіктивні дані. Окрім того, була покладена асфальтобетонна суміш нижчої якості.

У суді слідчий клопотав про доступ до тендерної документації про співпрацю УЖКГ Чернігівської міськради і «ШБУ-14», і суд це клопотання задовольнив.

Останні часом, з часу обрання міським головою Владислава Атрошенка, «ШБУ-14» виграло всі міські тендери (окрім ремонту вулиці Шевченка) щодо капітального ремонту доріг в Чернігові. Його єдиним конкурентом на торгах було «Менське ШРБУ №82», яке навіть не намагалося нав’язати конкуренцію.

Засновником «ШБУ-14» є бізнес-партнер мера Чернігова Владислава Атрошенка – Костянтин Будьонний, який також є засновником ТОВ «Кабельний телевізійний центр м. Чернігова».

Донедавна Костянтин Будьонний був співзасновником ТОВ «Десна-ФК», де його давнім бізнес-партнером був Тимофій Бичков. Це тесть міського голови Чернігова Атрошенка.

Днями Бичкова вивели з засновників фірми, а сама вона змінила назву на ТОВ «Краун Роялті».

Також Будьонний вийшов з співвласників ТОВ «Ріел ко», де його партнерами були Атрошенко та Бичков.

Щоправда, підписантом в «ШБУ-14» залишився Сергій Шахрайчук, який також є директором в фірмі дружини мера Тамари Атрошенко – ТВО «АБ Бізнесгруп». Ця фірма також є співзасновником згаданого вище «Ріел ко».

  • 0
Добавлено: 12-07-2017, 09:50
0
899

Похожие публикации


Наверх