онлайн казино Украины

Управа ЖКГ пояснює, як новій фірмі віддали під рекламу майже всі зупинки громадського транспорту

Управа ЖКГ пояснює, як новій фірмі віддали під рекламу майже всі зупинки громадського транспортуЦе сила прохання!

Управління ЖКГ Чернігівської міськради заявляє, що новоствореній фірмі віддали під рекламу практично всі нові навіси на зупинках тому, що фірма подала заявку.

А місту від реклами на сотні зупинках буде надходити «аж» 7 тисяч грн на місяць.

Наводимо лист Управління ЖКГ:

Реакція управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради як робочого органу з розміщення зовнішньої реклами на публікацію в ЗМІ.

До управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради як робочого органу з розміщення зовнішньої реклами надійшли заяви від ТОВ «Дозор Україна» щодо надання дозволу на розміщення 8 рекламних конструкцій типу «сіті-лайт» та від ТОВ «ЧЕРНІГІВ-ІНДОРМЕДІА» – на розміщення 95 аналогічних рекламних конструкцій, на зупинках громадського транспорту за відповідними адресами.
Після погодження у встановленому законом порядку з уповноваженими органами – власником місця розташування та управлінням архітектури та містобудування Чернігівської міської ради, документи на розміщення нових рекламних конструкцій на зупинках громадського транспорту були розглянуті робочою групою з питань розміщення зовнішньої реклами у місті Чернігові (створена на підставі розпорядження міського голови від 17.06.2016 №201-р). За результатами розгляду було прийнято рішення рекомендувати виконавчому комітету міської ради надати дозволи на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Дозор Україна» та ТОВ «ЧЕРНІГІВ-ІНДОРМЕДІА».

30.08.2017 відповідний проект рішення про тимчасове розміщення зовнішньої реклами був розглянутий виконавчим комітетом міської ради та одноголосно підтриманий всіма його членами.

Слід зазначити, що заяв на надання дозволу на розміщення рекламних засобів на зупинках громадського транспорту за вказаними адресами від інших розповсюджувачів зовнішньої реклами до робочого органу не надходило.

Також необхідно відмітити, що рекламна конструкція у складі встановленої зупинки проектом не передбачена та буде виготовлятися за кошти розповсюджувачів зовнішньої реклами – ТОВ «Дозор Україна» та ТОВ «ЧЕРНІГІВ-ІНДОРМЕДІА».

Щомісячна плата за користування місцем для розміщеного рекламного засобу, що знаходиться на об’єкті комунальної власності – зупинковому комплексі, становить близько 65-75 гривень (в залежності від району розташування) та справляється з дня надання дозволу на його розміщення (незалежно від фактичного встановлення рекламної конструкції).

Таким чином, до міського бюджету міста Чернігова щомісячно надходитиме понад 7 тис. грн. за розміщення зовнішньої реклами на зупинках громадського транспорту за відповідними адресами.

Розмір плати за розміщення зовнішньої реклами у місті Чернігові визначається відповідно до рішення виконавчого комітет міської ради від 29.12.2007 № 343 «Про плату за тимчасове користування місцями розташування рекламних засобів» (зі змінами та доповненнями) та встановлюється на однакових умовах для всіх розповсюджувачів зовнішньої реклами міста Чернігова.

Отже, процедура надання дозволу на розміщення зазначених рекламних конструкцій на зупинках громадського транспорту була проведена з дотриманням норм чинного законодавства, зокрема Типових правил розміщення зовнішньої реклами, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067 та Порядку розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова, затвердженого рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради 20.10.2008 № 279 (зі змінами та доповненнями).

Окремо звертаємо увагу на те, що умови отримання дозволу на розміщення рекламних конструкцій у місті Чернігові є рівними для всіх операторів незалежно від дати створення та досвіду діяльності на ринку зовнішньої реклами.

Станом на сьогоднішній день виконавчим комітетом міської ради надано та діє понад 800 дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті Чернігові.

  • 0
Добавлено: 6-09-2017, 12:44
0
786

Похожие публикации


Наверх