онлайн казино Украины

Швидкоплинно і гучно відбулась 19 сесія Чернігівської міськради

Швидкоплинно і гучно відбулась 19 сесія Чернігівської міськрадиПленарне засідання 19 сесії Чернігівської міськради VII скликання не затягували. Воно було закрите близько 12 години.

Отже, «на все про все» у ісцевих обранців і мера пішло дещо більше трьох годин.

Обранці оперативно прийняли і всі поправки до бюджету, і як одним подихом вирішили із землею.

«Сьогодні чернігівські депутати йдуть на рекорд. Ще ніколи вони так швидко не «дерибанили» землю в Чернігові, – відгукнувся про перебіг засідання Активіст Олександр Гашпар. – 6 гектарів на Масанах (для Тарасовців), 3,7 гектари на Лісковиці (для садівничого товариства «Каштан») і земля для приватних маєтків на розі Шевченко - Мстиславської – менш як за півгодини».

Іноді певний час займало обговорення старого питання, за яке ще роки півтора тому міський голова грозився розстрілом керівникам теплогенеруючих підприємиств, що опалюють багатоповерхівки в Чернігові. Це рахунк за тепло десь у під'їзді, за що з людей хочуть грошей більше за опалення самої квартири.

А на завершення засідання сталася суперечка міського голови Владислава Атрошенка з представниками «Ремзаводу». Мер закидає тамтешньому господарю(-ям) ухилення від сплати податку за землю з використанням якихось юридичних зачіпок.

  • 0
Добавлено: 22-04-2017, 08:55
0
781

Похожие публикации


Наверх