онлайн казино Украины

«Топазу» таки дали «добро»

«Топазу» таки дали «добро»Під час засідання 6-ї сесії Чернігівськоі міськради депутати розглянули питання «Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території багатоквартирної житлової забудови в кварталі вулиць Кільцевої, Балицького та І. Багряного».
Це питання подовження оренди та зміни цільового призначення земель біля «Епіцентру» фірмам «Топаз» та «Форест-3» начебто для будівництва багатоповерхівки.
Бійці спецбатальйону «Чернігів», присутні на засіданні, заявили, що вони проти цього будівництва.
Наголошувалося, зокрема, що ці компанії не збудували жодного будинку не тільки за попередні роки у Чернігові, а й за всю свою історію. Мовляв, це помередники.
Міський голова Атрошенко висловив впевненість, що будівництво все ж таки буде здійснюватися, бо акції «Топазу» і «Форест-3» куплені інвестором.
Депутат від БПП Сергій Воробйов каже, що він «за», адже місто має будуватися та розвиватися.
Громадський активіст Олександр Гашпар запевнив присутніх, що обіцяний інвестор, який розказував, що будував у Києві ЖК «Изумрудный» та «Времена года», збрехав. Адже це не його проекти. За словами пана Гашпара, інвестор – це та сама фірма, яка хотіла забудувати лісопарк Кордівка у Чернігові, але просто змінили назву.
«Навіть якщо ви праві, але в них є право оренди, то що нам робити?», – спитав Атрошенко. Після довгих перемовин міський голова покинув залу.
Зрештою депутати міськради затвердили це питання 28-ми голосами «за». Рішення прийняте.

Добавлено: 1-04-2016, 09:39
0
0

Похожие публикации


Наверх