онлайн казино Украины

Про бюджет та землю на 25й сесії міськради

Про бюджет та землю на 25й сесії міськрадиПитання порядку денного двадцять п’ятої сесії Чернігівської міської ради 6 скликання розглянули та погодили на засіданні координаційного комітету міської ради під керівництвом міського голови Олександра Соколова.

До порядку денного включено 11 основних питань, підготовлених структурними підрозділами міської ради.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

На розгляд сесії вносяться питання про внесення змін і доповнень до міського бюджету на 2012 рік, про надання згоди на списання об’єктів нерухомого майна, ряд земельних питань та ін.

Під час обговорення питання про надання згоди на списання об’єктів нерухомого майна міський голова зауважив, що списанню підлягає частина житлового будинку №36 по вулиці 50 років ВЛКСМ, зокрема 2 під’їзди, пошкоджені у результаті вибуху побутового газу.

На сьогодні 26 сімей з 30 квартир двох під’їздів вже вирішили питання щодо придбання житла. Тож, ці квартири повинні бути списані з балансу комунального підприємства «Новозаводське», після чого міська влада отримає право розібрати пошкоджені під’їзди.

Пленарне засідання 25-ї сесії відбудеться 28 вересня 2012 року о 10-й годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

Протягом тижня напередодні сесії працюватимуть постійні комісії міської ради.

Добавлено: 19-09-2012, 10:27
0
0

Похожие публикации


Наверх