онлайн казино Украины

КТКТ на ярмарку професій

КТКТ на ярмарку професійОдна з найважчих проблем, з якою зустрічаються випускники шкіл, – вибір справи до душі, до покликання.

А від того, наскільки правильно зроблено вибір фаху, залежить вдалий старт у доросле життя.

В рамках реалізації Програми професійної орієнтації молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей 6 квітня викладачі та студенти Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ взяли участь у «Ярмарку професій».

Захід організований міським центром зайнятості спільно з Управлінням освіти Чернігівської міської ради.

У фойє обласного Палацу дітей та юнацтва старшокласники мали змогу отримати вичерпну інформацію та консультації від викладачів та представників студентського самоврядування щодо умов вступу і навчання в коледжі, отримати рекламно-інформаційні буклети та друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

Жвавий інтерес та щире захоплення школярів викликали тематичні виставки-презентації обладнання.

Потенційні абітурієнти взяли участь у майстер-класах з монтажу кабельної комп’ютерної мережі та складання електронних приладів на макеті, які провели для всіх бажаючих викладачі Крапива В.І., Мазур А.Ф. та старший лаборант Гончаренко Д. О.

Студенти Іванов Владислав, Рижий Дмитро (гр. ПС-1401), Петрушевець Євгенія (гр. КС-1407) продемонстрували зацікавленим школярам набуті під час навчання в коледжі професійні вміння та навички.

Ми раді були бачити біля нашої виставки так багато активної молоді і впевнені, ця зустріч стане початком тривалого і приємного знайомства.

  • 0
Добавлено: 10-04-2017, 08:45
0
941

Похожие публикации


Наверх