онлайн казино Украины

Молодь говорила про гармонію сімейного життя

Молодь говорила про гармонію сімейного життяУ Чернігівському державному інституті економіки і управління (ЧДІЕУ) було успішно проведено дуже цікавий захід на завжди актуальну тему – круглий стіл «Крок молоді до гармонії в сімейному житті».
Активними учасниками круглого столу стали студенти та волонтери Психологічної служби інституту економіки і управління, а також найбільш ініціативні учні загальноосвітніх шкіл м. Чернігова.
З вітальним словом до учасників круглого столу виступила ректор інституту, доктор економічних наук, професор Ірина Сергіївна Каленюк. Особливий інтерес серед молоді викликали доповіді головного спеціаліста Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Велько Ю.В. на тему «Формування у молоді відповідального ставлення до репродуктивного здоров’я» та психолога Клініки, дружньої до молоді, Короткова П.В. на тему «Здоровий спосіб життя як одна зі складових гармонійної сім’ї».
Школярі та студенти жваво долучились до інтерактивного заходу, організованого керівником Психологічної служби ЧДІЕУ, кандидатом психологічних наук, доцентом Кальницькою К.О. у рамках виступу, присвяченого питанням актуальних цінностей сучасної української сім’ї. За результатами висловлених молоддю поглядів щодо ключових цінностей гармонійної сім’ї було побудовано ієрархію. Так, головну роль у забезпеченні сімейного благополуччя молодь відводить народженню і вихованню дітей, на другому місці – кохання, на третьому – матеріальна захищеність.
Зі змістовними доповідями на засіданні круглого столу виступили також студенти спеціальності «Соціальна робота» та учениці шкіл № 5, 15, 16, 20, підкріпивши свої виступи заздалегідь підготовленими презентаціями та відеорядом. У ході обговорення особливо дискусійними виявились питання сутності кохання, значення цивільного шлюбу та розмежування понять «кохання» і «любов».
У заключному слові проректор з наукової та міжнародної діяльності ЧДІЕУ, доктор економічних наук, професор Олена Іванівна Гонта підбила підсумки круглого столу та висловила надію на подальшу плідну співпрацю між загальноосвітніми та вищими навчальними закладами.

Добавлено: 6-12-2012, 10:48
0
0

Похожие публикации


Наверх