онлайн казино Украины

Самоврядування це фундамент креативної особистості

Самоврядування це фундамент креативної особистостіДіяльність органів студентського та учнівського самоврядування є невід’ємною складовою удосконалення навчально-виховного процесу та важливим фактором підвищення соціальної відповідальності, виховання культури та духовності молодого покоління.

Повідомляє Центр профорієнтації та сприяння працевлаштуванню студентів та випускників.

Враховуючи важливість розвитку молодіжного самоврядування в Чернігівському державному інституті економіки і управління відбувся круглий стіл на тему «Самоврядування молоді як фундамент становлення креативної особистості». Активну участь у заході взяли активісти учнівського самоврядування шкіл м. Чернігова та студенти вузу.

В обговоренні головних питань круглого столу активно брали участь студенти та учні, які висвітлили принцип здійснення, структуру, обмінялися досвідом учнівського і студентського самоврядування та визначили перспективи його розвитку в м. Чернігові.

Від проведеного круглого столу всі учасники та присутні в залі отримали не лише задоволення і користь, а й масу цікавої і корисної інформації стосовно здійснення самоврядування в навчальних закладах.

Добавлено: 15-10-2012, 11:19
0
0

Похожие публикации


Наверх