онлайн казино Украины

Випускники Менської школи відвідали місцевий райвідділ міліції


До Менського райвідділу міліції Чернігівської області завітали учні 11-х класів міської школи ім.. Т.Г. Шевченка. Юнаки та дівчата мали можливість ознайомитися з особливостями професії міліціонера, умовами вступу до вищих навчальних закладів МВС. Профорієнтаційна екскурсія організована керівництвом районного відділу міліції та районним центром зайнятості.

Заступник начальника РВ УМВС - начальник міліції громадської безпеки Олександр Гаврись розповів випускникам про організацію районного відділу міліції, специфіку роботи структурних підрозділів, вимоги до працівників правоохоронних органів.

Робота правоохоронця складна, але в той же час цікава і почесна, - говорить заступник начальника РВ УМВС - начальник сектору кадрового забезпечення Сергій Волошин. - І серед молоді досить популярна: на сьогоднішній день середній вік працівників райвідділу 24 роки.

П'ять атестованих співробітників - жінки. Звичайно, професія міліціонера - це і ненормований робочий день, і робота зі специфічним контингентом, і досить високі вимоги. Але в той же час - це можливість отримати вищу освіту, робота у згуртованому колективі, стабільна заробітна плата і упевненість у майбутньому.

Сергій Волошин розповів про умови вступу до вищих навчальних закладів МВС, відповів на питання молоді. Наразі дві колишні учениці школи ім. Т.Г.Шевченка, відмінниці і медалістки Інна Ілляшик та Інна Скляр, вже працюють у райвідділі міліції.

  • 0
Добавлено: 21-03-2012, 20:48
0
504

Похожие публикации


Наверх