онлайн казино Украины

Петиція за відміну рішення Чернігівської міськради про забудову біля Ялівщини

Петиція за відміну рішення Чернігівської міськради про забудову біля ЯлівщиниНа сайті електронних петицій Чернігова розпочався збір підписів під зверненням громадського активіста Олександра Гашпара щодо відміни рішення Чернігівської міської ради, яким дозволено забудову багатоповерхівками поблизу Ялівщини, на території колишнього ПМК-59.
Петиція знаходиться тут: http://e-dem.in.ua/chernihiv/Petition/View/719
Текст петиції ідентичний заяві Олександра Гашпара на ім’я міського голови Владислава Атрошенка, де зазначається, що рішення було прийняте із порушеннями законодавства і регламенту.
Раніше, під час 13-ї сесії міської ради 1 грудня, депутати дали старт багатоквартирній забудові поблизу РЛП «Ялівщина».
Проектом пропонувалося змінити цільове призначення 3,6 гектарів землі по вулиці Лісовій, 42 з «для обслуговування виробничої бази» на «для будівництва багатоповерхових житлових будинків з об'єктами громадського призначення, підземними паркінгами для автомобілів та автономним джерелом теплопостачання в кожній квартирі і об'єктах громадського призначення».
Як відомо, даною земельною ділянкою користується ТОВ «Житлобудсервіс», директором якого є Григорій Пузан (на фото поруч). Цей забудовник відомий у Чернігові завдяки скандальному будівництву на березі Стрижня біля Білого мосту.
Земельна ділянка на вулиці Лісовій, 42 розташована ледь не на самому березі Стрижня неподалік території колишнього табору «Спутник», що зараз називають «Царським селом».

Добавлено: 6-12-2016, 09:53
0
0

Похожие публикации


Наверх