онлайн казино Украины

Головний комунальник Чернігова ігнорує запити журналістів

Головний комунальник Чернігова ігнорує запити журналістівЯрослав Куц, начальник управління ЖКГ Чернігівскьої міськради, мабуть, застудився. Адже він чхає на запити від журналістів. П’ять днів для відповіді вже минули майже двічі.
«Завтра буде 10 днів, як чекаю відповідь на інформаційний запит від начальника Управління ЖКГ. Завбачливо направивши запит електронною поштою та рекомендаційним листом, почув у відповідь... тишу», – повідомляє журналіст Віталій Назаренко.
Як раніше писало видання Svoboda.FM, Ярослав Куц раніше очолював організацію «Сумижитло» в місті Суми. Деякі жителі сусіднього обласного центру прозвали цю організацію «Сумижульйо».
«Вочевидь, пану Куцу не до якихось там журналістських запитів, розслідувань і взагалі не до проблем чернігівців. А вони більше року чекають на вирішення їхніх конкретних проблем конкретним ЖЕКом, котрому вони справно сплачують щомісяця конкретну суму за обслуговування, якого немає, – розповідає Віталій. - Є підстава писати скаргу на дії чиновників! А Владислав Атрошенко з понеділка отримає колективну скаргу. Плакат активістів, до речі, в тему».

Добавлено: 17-09-2016, 09:45
0
0

Похожие публикации


Наверх