онлайн казино Украины

Начальник ЖКГ пропонує знімати його в клозеті. Зроблено!

Начальник ЖКГ пропонує знімати його в клозеті. Зроблено!Начальник управління ЖКГ Чернігівської міської ради Ярослав Куц запропонував журналістам не шукати сенсацій на закритих нарадах, а краще знімати його походи до туалету (чи що він мав на увазі?).

Про це він сказав сьогодні, коли міський голова Атрошенко «попросив» журналістів геть із зали засідань міськради.
Як повідомляє представник видання «ЧеLine» Павло Солодовник, таким чином «начупржиткомгосп» Ярослав Куц постав на захист шефа перед журналістами.

«Якщо я піду в туалет, ви будете мене знімати в туалеті», – сказав начальник управління ЖКГ Ярослав Куц, як передає видання «ЧеLine».
У свою чергу, повідомляємо панові Куцу і читачам, що такий факт вже мав місце 31 березня 2016 року, коли пана Куца (разом з паном Старіковим), як тих неслухняних школярів, вже ловили у клозеті міськради з цигарками в зубах.

Таким чином пан Куц під час свого відвідування клозету не тільки використовує його не за призначенням, а й порушує закон «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення».
Згідно зі ст. 13 цього закону, «Забороняється куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів: ... 11) у приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ».

До речі, сьогодні ж на ранковій нараді головний патрульний поліцейський Олександр Леонов звітував у міськраді про здобутки цього органу. До здобутків він міг би додавати штрафи за паління у клозеті міськради, якби зазирнув туди з бланками протоколу. За перший раз – від 51 до 170 грн, а за кожен наступний – від 170 до 340 грн, як сказано у ст. 175(1) КУпАП.

  • 0
Добавлено: 21-06-2017, 10:26
0
805

Похожие публикации


Наверх