онлайн казино Украины

Хто стоїть за знищенням ОЖБК в Чернігові

Хто стоїть за знищенням ОЖБК в ЧерніговіПосеред літа Чернігів сколихнув черговий скандал навколо обєднання житлово-будівельник кооперативів (ОЖБК). Причиною став фактичний дерибан майна та коштів підприємства з боку його очільника Анатолія Прокопенко та наближеної до нього групи осіб.
Крадіжка року по-чернігівськи
Про ймовірність такого сценарію ще на початку року попереджала журналістка Любов Потапенко.
Це було в матеріалі http://svoboda.fm/politics/chernigov/244278.html .
На жаль, не почули цього крику душі, а ні правоохоронці, а ні мешканці та голови будинків.
Та ця глухість вже притаманне явище для голів будинків ЖБК. Бо ще два роки тому, спробу голови Ради ОЖБК Григорія Савченка звільнити Прокопенка за підготовку захоплення підприємства, самого звинуватили в рейдерстві і з ганьбою звільнили. Савченко пішов, а от Прокопенко залишився і довершив злочинний задум.
Так, 1 липня було утворено ТОВ «ОЖБК» засновником якого стало саме ОЖБК. Як зазначається в державному реєстрі, то єдиним власником і розпорядником є Анатолій Прокопенко.
Більше того, ОЖБК утворило статутний фонд 2 мільйони 12 тисяч 107 гривень, до якого увійшла адміністративну будівлю і все рухоме майно.
Окрім цього за угодами з новоутвореним ТОВ на його обслуговування перейшли 25 будинків ЖБК, які складають найбільшу цінність для майбутнього функціонування підприємства – це найновіші дев’ятиповерхівки.
На довершення афери Анатолій Прокопенко звільнився з ОЖБК та перевівся до ТОВ «ОЖБК» разом з головним бухгалтером та низкою підлеглих. Прихопив Прокопенко і всю документацію ОЖБК.

Добавлено: 1-08-2016, 09:31
0
0

Похожие публикации


Наверх