онлайн казино Украины

Станіслав Прокопенко: «Юний хімік» працюватиме

Станіслав Прокопенко: «Юний хімік» працюватиме Проблема дитячого оздоровчого табору «Юний хімік», що розташований у місті Седнів Чернігівського району – вирішена!

Після того, як до першого заступника голови Чернігівської облдержадміністрації, депутата Чернігівської обласної ради Станіслава Прокопенка звернулися мешканці Чернігова з проханням вирішити проблему табору, над яким нависла загроза закриття – були виділені кошти і проведено ремонт приміщень.

Найближчим часом до табору вже заїжджатимуть діти. І хоча для усіх таборів області це буде вже третя зміна, для «Юного хіміка» у цьому році вона стане першою. І, будемо сподіватись – не останньою…

До речі, дитячий оздоровчій табір «Юний хімік» належить профспілкам Чернігівського підприємства «Хімволокно».

Оскільки на підприємстві «Хімволокно» склалися економічні труднощі, відомчій табір «Юний хімік» цього року не відкрився.

На початку липня мешканці Чернігова звернулися по допомогу до Станіслава Прокопенка. Ремонтні роботи було виконано в найкоротший термін.

За словами голови Чернігівської районної ради Михайла Литвина зараз тривають перемовини з керівництвом підприємства про те, щоб згодом табір передати у комунальну власність.

Це стане запорукою його стабільної праці у майбутньому.

Добавлено: 1-08-2012, 11:39
0
0

Похожие публикации


Наверх