онлайн казино Украины

«Домобудівник» піде «з молотка»

«Домобудівник» піде «з молотка»За тиждень мають оголосити дату аукціону з продажу майна збанкрутілого ПАТ «Будівельна компанія «Домобудівник».
Упродовж місяця новий інвестор, ТОВ «Чернігівський домобудівний комбінат», що має стосунок до групи компаній «Світанок» («Рассвет»), розпочне добудовувати довгобуд - житловий будинок по вулиці Глібова-Красносільського, 2 у Чернігові.
Про це сьогодні, 19 липня, в облдержадміністрації на засіданні тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати(грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, повідомив арбітражний керуючий Олександр Бандола.
За його словами, «Домобудівник» був у стані ліквідації, але нещодавно платоспроможність збанкрутілого підприємства відновили. «Знайшовся інвестор, який запускає виробництво, - розповів Олександр Бандола. - Сподіваємося, що за два тижні, максимум за місяць, вже буде розпочато добудову того житлового будинку, що знаходиться по вулиці Глібова-Красносільського, 2. Як відомо, він кілька років перебуває на стадії зупинення будівництва».

Планом санації, зазначив арбітражний керуючий, передбачено також погашення боргів по зарплаті, які «Домобудівник» має понад 4 роки (нині - 5,3377 мільйона гривень). «Комітетом кредиторів визначено торгуючу організацію, яка буде задіяна в реалізації майна, - підкреслив він. - З нею підписано договір. Цією організацією сформовано оголошення, яке опублікують на сайті Міністерства юстиції і Вищого господарського суду. Сподіваюся, до кінця тижня, максимум на початку наступного, оголосять про призначення дня аукціону. Гадаю, за його результатами, зможемо виплачувати заборгованість. По зарплаті буде погашена на сто відсотків. Питання, коли. За планом санації на це відводили чотири місяці, але минуло вже близько одного, тобто лишається ще три. Достатньо ліквідне майно для реалізації є: нежитлові приміщення у Чернігові, квартири у Бобровицькому районі».

Добавлено: 20-07-2016, 10:02
0
0

Похожие публикации


Наверх