онлайн казино Украины

Голова шукає інвестора для збанкрутілого «Домобудівника»

Голова шукає інвестора для збанкрутілого «Домобудівника»Міська влада Чернігова шукає інвестора, який би зміг вдихнути нове життя у ПАТ «Домобудівник», визнаний судом торік банкрутом.
Про це заявив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.
«Ми намагаємося знайти інвестора, який би зайшов для санації «Домобудівника», щоб його зацікавило виробництво і ті земельні ділянки, на яких, заробивши певний прибуток, він міг його частину віддати на будівництво житла для інвесторів підприємства.
Вони зробили внески, а в них сьогодні немає навіть фундамента будинків», - зазначив мер Чернігова.
За його словами, після новорічних свят він планує зустрітися з представниками банку «Райффайзенбанк Аваль», який є заставоутримувачем «Домобудівника» і диктує нині умови. «Я чекаю можливості почути та обговорити умови, як можна відтягнути термін виплати боргів банку, аби вони зняли арешт з майна підприємства, - повідомив В. Атрошенко.
- Щоб інтереси банку, як кредитора були враховані, і щоб не дуже обтяжувати інвестора, якому нецікаво відразу виплачувати дуже великі кошти на покриття попередніх боргів. Йому бажано виплатити ці гроші вже після отримання прибутку з будівництва. Ось тут і є той компроміс, який хотілося б досягти між інвестором і банком».
Як ми вже повідомляли, звичайні чернігівці-інвестори «Домобудівника», які взяли житлові кредити на придбання у нього квартир, об`єдналися та оголосили боротьбу за житло. Вони донесли свої вимоги до обласного та міського керівництва, виступили на сесії обласної ради.

Добавлено: 17-01-2016, 10:44
0
0

Похожие публикации


Наверх