онлайн казино Украины

Суд: Ошукані «Домобудівником» люди вимагають добудови житла до кінця року

Суд: Ошукані «Домобудівником» люди вимагають добудови житла до кінця рокуЯк стало відомо, завтра, 9 червня, на 10 годину у господарському суді області призначено судове засідання у справі збанкрутілого ПАТ «Домобудівник».
Ті, хто придбав квартири у житлових будинках, які не встигли добудувати, побоюються, що під час нього буде затверджено план санації підприємства із «пригальмованими» строками здачі в експлуатацію.
Приводом до цього стала інформація, що інвестор, «Чернігівський домобудівний комбінат» (має стосунок до Групи компаній «Рассвет» («Світанок») із Запоріжжя, яку до обрання народним депутатом очолював Петро Сабашук), обіцяє добудувати житло не раніше, ніж наприкінці 2017 року.
Звістка пролунала 2 червня на зборах кредиторів «Домобудівника», де попередньо затвердили план санації, внесений ліквідатором Олександром Бандолою, за погодженням із «комбінатниками».
Почувши про такі наміри, частина кредиторів стала вимагати, аби термін добудови був скорочений на рік (до кінця 2016-го).
Дехто пропонував навіть свою допомогу, влаштування толоки і «народних суботників», аби не «заговорювати» справу. Посилалися на те, що деякі будинки, наприклад по вулиці Глібова-Красносільській, 2, потребують добудови усього 3 поверхів. Мовляв, навіщо тягнути, раз інвестори вже сплатили борг «Домобудівника» перед банком АТ «Райффайзенбанк Аваль».
Чи скоригують розробники плану строки з огляду на таку позицію вкладників, покаже судове засідання. Очікується, що у ньому візьмуть участь як основні кредитори, так і ті, хто брав молодіжні житлові кредити.

  • 0
Добавлено: 9-06-2016, 09:33
0
187

Похожие публикации


Наверх