онлайн казино Украины

Податківці поспілкувались із чернігівськими студентами: відкрита лекція

Податківці поспілкувались із чернігівськими студентами: відкрита лекціяДнями в рамках декади ННІ Управління та адміністрування Чернігівського національного технологічного університету відбулася відкрита лекція на тему: «Особливості зв’язків з громадськістю органів Державної фіскальної служби: стан та перспективи».
Перед студентами виступила завідувач сектору комунікацій ДПІ у м. Чернігові Алла Булава.
«Одним з пріоритетних напрямів діяльності органів ДФС є забезпечення своєчасного та об’єктивного інформування громадськості про найважливіші питання їх діяльності, вивчення громадської думки та вжиття заходів, спрямованих на підвищення іміджу служби. Особлива увага фахівців фіскальної служби приділяється взаємодії із засобами масової інформації. Взаємна довіра у цьому спілкуванні, обмін інформацією є основою рівноправних відносин між ЗМІ та органами ДФС», - зазначила податківець.
Під час виступу учасникам заходу були продемонстровані друковані, відео та фото - матеріали, підготовлені фахівцями інспекції для інформування платників податків з питань роз’яснення та практичного застосування норм Податкового кодексу, діяльності інспекції, новацій податкового законодавства. Серед присутніх розповсюджена власна друкована продукція (пам’ятки, листівки).
У ході лекційного заняття фахівець акцентувала увагу на питанні підвищення рівня податкової культури суспільства, яке є надзвичайно важливою проблемою сьогодення в нашій державі.
Також студенти дізналися про право платника податку на податкову знижку на навчання, можливість отримання безкоштовного ключа електронного цифрового підпису.
Зацікавленість у присутніх викликали електронні сервіси та адміністративні послуги, що пропонуються платникам Державною фіскальною службою України.
На закінчення зустрічі, студенти та викладачі, які були присутні на лекції, отримали вичерпні відповіді на усі свої запитання.

Добавлено: 1-12-2015, 09:34
0
0

Похожие публикации


Наверх