онлайн казино Украины

Повністю знищити тіньовий ринок горілки неможливо, — перший заступник фіскальної служби

Повністю знищити тіньовий ринок горілки неможливо, — перший заступник фіскальної службиЗаступник голови Державної фіскальної служби Володимир Хоменко заявив, що знищити тіньовий ринок горілки неможливо.

Про це він заявив в інтерв'ю ЛігаБізнесІнформ.

"Повністю знищити тіньовий ринок горілки, так само як і корупцію, не можна. Потрібно бути реалістами", - заявив Хоменко.

За його словами, держава управляє неефективно щодо приватизації підприємств Укрспирту.

"Я не хочу коментувати можливі рішення уряду щодо приватизації, але вважаю, що у підприємств спиртової галузі повинен бути ефективний власник. На сьогоднішній день держава управляє неефективно. Якщо при колишній владі керівництво Укрспирту вкрало близько мільярда, то за сім місяців нової влади вкрадено близько 200 млн грн. Я різниці не бачу між Хартом і Лабутіним. Приватний же власник сам у себе красти не буде", - зауважив Хоменко.

За словами податківця, несплата акцизного збору в 2014 році становила близько 6 млрд гривень.

Згідно із оцінками за березень, при загальному обсязі ринку горілки близько 50 млн декалітрів (1 млрд пляшок по 0,5 л) 50% припадало на чорний ринок.

Як відомо, екс-в.о. міністра аграрної політики та продовольства України від ВО “Свобода” Ігоря Швайку та директора ДП “Укрспирт” Михайла Лабутіна підозрюють у змові з метою отримання незаконних прибутків з діяльності спиртової галузі України.

Добавлено: 12-01-2015, 11:42
0
0

Похожие публикации


Наверх