онлайн казино Украины

Депутати, підконтрольні Атрошенку, ганебно виступили проти своїх виборців

Депутати, підконтрольні Атрошенку, ганебно виступили проти своїх виборцівГаньбою обернулася сесія Чернігівської міської ради для кількох депутатів, які проголосували проти виділення людям одноразової соціальної допомоги.
З ініціативою виділити з міського бюджету 20 мільйонів гривень на потреби людей раніше виступив мер міста Олександр Соколов.
Згідно з рішенням виконкому, в рамках «Програми соціальної допомоги чернігівцям» цьогоріч кожен житель міста, який потребує допомоги, отримає 500 гривень.
Це рішення було поставлено на голосування сесії міської ради. Однак серед 50 народних обранців знайшлися такі, хто проголосував проти прийняття цього рішення.
Це позафракційний депутат Олександр Мельник і депутат фракції «Рідне місто» Костянтин Іванов.
Водночас знайшлися й ті, хто пішов на відвертий саботаж голосування. Вся депутатська група «Рідне місто» витягнула свої картки з електронної системи, таким чином провокуючи зрив голосування.
Ця депутатська група підконтрольна столичному бізнесмену і народному депутату Владиславу Атрошенку, який є кандидатом на посаду мера на цих виборах. Таким чином, депутати хотіли дискредитувати чинного мера, його ініціативу та його команду.
Провокація не вдалася, «за» затвердження рішення проголосували 30 депутатів проти 2. Тож матеріальна допомога з міського бюджету буде надана людям за місцем їхнього проживання й отримання пенсій уже найближчим часом.

Добавлено: 8-10-2015, 09:46
0
0

Похожие публикации


Наверх