онлайн казино Украины

Критикуючи виділення 20 млн допомоги, ставленики Атрошенка діють за межею моралі, - Кужельний

Критикуючи виділення 20 млн допомоги, ставленики Атрошенка діють за межею моралі, - КужельнийДепутатська група «Рiдне мiсто», підконтрольна нардепу-олігарху Владиславу Атрошенку, намагаючись зірвати голосування за виділення матеріальної допомоги чернігівцям, діяла за межею моралі. Про це заявив депутат міськради Чернігова Андрій Кужельний.
Він нагадав, що під час голосування за виділення 20 млн грн із місцевого бюджету на одноразову допомогу чернігівцям, які опинились у складній життєвій ситуації, ставленики В. Атрошенка відмовилися голосувати та закликали зняти це питання з порядку денного.
«Це пряме знищення громади міста. Напередодні опалювального сезону Київ підняв тарифи на газ, людям потрібна ця допомога, щоб погасити старі борги й не загрузнути в нових. І не після виборів, а зараз. Таким, як Атрошенко, мабуть, невтямки, що не всі чернігівці живуть в особняках з автономним опаленням», - обурився А.Кужельний.
Більше того, додав він, ставленики Атрошенка з метою виправдати свій саботаж почали звинувачувати чинного мера Олександра Соколова у підкупі виборців: «Це для колективних «атрошенків» люди – виключно виборці. А будь-яка робота влади, допомога соціально незахищеним людям – підкуп. Це вони звикли купувати голоси з допомогою гречки та продуктових наборів. А на цих виборах олігарх перевершив самого себе і намагався підкупити особовий склад УМВС Чернігова! Дізнавшись про таке самоуправство, начальник обласного УМВС Едуард Альохін у Facebook написав, що такого нахабства відносно правоохоронців не дозволяв собі ніхто».
Андрій Кужельний упевнений, що для олігархів та їхніх ставлеників матеріальна допомога чернігівцям, які її потребують, – це банальна готівка, яку можна «освоїти» та «розпиляти» через свої підставні фірми. «Необхідно ставити і лічильники тепла в будинках, і ремонтувати тролейбуси, про що так кричали ставленики олігарха. Але водночас треба правильно розставляти пріоритети. Сьогодні в пріоритеті – чернігівці, яким ця матеріальна допомога необхідна. Чинний мер Соколов розумів, який потік бруду і звинувачень поллється в його бік за рішення виділити допомогу людям. Але він працює не від виборів до виборів і не заради рейтингу».
А.Кужельний також наголосив, що олігархи завжди керуватимуться лише вигодою: «А завтра олігарх може сказати, що Чернігівський хлібозавод і місцеві хлібопекарні – це невигідно! Вигідніше завозити сюди київський хліб. І чернігівці втратять робочі місця та недорогий хліб. Також йому виявиться невигідні ТЕЦ і водоканал у комунальній власності. Все буде приватизовано, і тарифи зростуть у рази. З чим залишаться чернігівці? З гречкою?».

Добавлено: 9-10-2015, 09:43
0
0

Похожие публикации


Наверх