онлайн казино Украины

Біля міської ради відбувся мітинг проти передачі ТЕЦ у приватну власність

Біля міської ради відбувся мітинг проти передачі ТЕЦ у приватну власністьЯк повідомляє "ПіК" сьогодні, 25 квітня, близько 9:00 біля міської ради зібралися жителі Чернігова, які протестували проти передачі чернігівської ТЕЦ київській фірмі ТОВ «ТехНова».

На мітинг зібралося більше п'ятиста чернігівців.

Представники депутатської групи «Рідне місто» виступили перед громадою та закликали виступити проти передачі ТЕЦ у приватну власність.

Учасники заходу прийняли резолюцію, у якій вимагають від депутатів міської ради зняти з порядку денного 40 сесії міської ради питання про передачу об’єкту комунальної власності.

На акції протесту був присутній народний депутат Владислав Атрошенко. Саме він на передодні сесії закликав чернігівців вийти на мітинг та відстояти власність громади.

Учасники заходи разом з Атрошенко планують взяти участь у сесії чернігівської міської ради, де звернуться зі своїми вимогами до депутатів.

Нагадаємо, що пропонується купівля сучасного котла, що дасть змогу знизити собівартість однієї гігакалорії з 1196 грн. до 300. Це дасть можливість окупити новий котел за 7,5 років. Він залишиться у власності фірми «ТехНова».

Таким чином київська фірма-орендар порівняно з громадою буде володіти 10 до 1 невід’ємною частиною майна цілісного майнового комплексу «Чернігівська ТЕЦ» (вартість котла – близько 1млрд. 100 млн. грн., а знижена владою залишкова вартість самої ТЕЦ – 120 млн. грн., хоча реальна вартість – від 0,5 млрд. грн. до 2 млрд. грн.).

Добавлено: 25-04-2014, 11:17
0
0

Похожие публикации


Наверх