онлайн казино Украины

Сесія ХХІ - все вирішили за півдня

Сесія ХХІ - все вирішили за півдняДо обіду депутати і бюджетні питання вирішили, і два ЖЕКи ліквідували і земельки нарізали кому треба. Суперечки в основному стосувалися питання продажу землі для підприємств. В результаті пощастили тільки новозбудованому Парк-отелю, іншим землю не продали – КПУ і Батьківщина були проти, пише "ПіК".

ЖЕКи пішли

Депутати без обговорення та дискусій підтримали пропозицію виконкому про ліквідацію двох ЖЕКів в Чернігові.

Так, згідно з рішенням сесії, з 1 листопада 2012 року остаточно припинять своє існування два ЖЕКи. Це комунальне підприємство «ЖЕК-2» Чернігівської міської ради, що нині працює за адресою: вул. Чернишевського, 7, м. Чернігів, 14000, та комунальне підприємство «ЖЕК-6» Чернігівської міської ради: вул. Одинцова, 9-б, м. Чернігів, 14030.

Відповідно до рішення ради, «ЖЕК-2» буде приєднано до КП «Деснянське», а «ЖЕК-6» – до комунального підприємства «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради.

Землю потрібним людям дали

Сину начальника Чернігівської державної екологічної інспекції Леоніду Бурковському Дмитру депутати Чернігівської міської ради під час 21 сесії 31 травня надали дозвіл на розроблення проекту відведення земельної ділянки для будівництва жилого будинку не перехресті вулиць Федоровського і Грінченка.

Це рішення викликало невелику суперечку в сесійній залі. Деякі депутати від «Батьківщини» зауважували, що ця земельна ділянка знаходиться в зеленій зоні міста – Кордівці.

І з першого разу голосів не вистачило для ухвалення рішення – було 24 «за»(при необхідних 26)

Але після повторного голосування і під особисті звершення секретаря міськради Олега Шеремета про підтримку проекту рішення, було оголошено про 26 голосів. Додамо, що Леонід Бурковський – голова обласної організації Партії зелених України

Стаха Соколов захистив

Ще на початку пленарного засідання депутат від КПУ Михайло Петрущенков запропонував не включати депутат від Партії регіонів Артема Стаха до складу лічильної комісії, через корупційні звинувачення.

Стаха спочатку підтримав голова міської організації ПР Ігор Москаленко ,а потім і міський голова Олександр Соколов:

«Я не маю на руках жодного рішення суду. Але я знаю, що Артема Юрійовича підтримали виборці його округу».

В результаті Стаха включили до лічильної комісії. Нагадаємо, що Артема Стаха депутати від КПУ та Батьківщини часто звинувачують у фальсифікації результатів голосування.

Бюджет поділили

Депутати затвердили Звіт «Про виконання міського бюджету за І квартал 2012 року» за доходами в сумі 220,8 млн. грн. та видатками в сумі 250,2 млн. грн.. Повідомляє сайт міськради.

За інформацією заступника міського голови – начальника фінансового управління міської ради В. Бистрова з державного бюджету до міського бюджету Чернігова надійшла дотація вирівнювання в обсязі 38,79 млн. грн., або 93,3 %, до бюджетних призначень звітного періоду. Обсяг отриманих з загального фонду Державного бюджету України субвенцій склав 67,5 млн. грн., або 100 % до призначень І кварталу поточного року.

Доведений розрахунковий показник Міністерства фінансів України на 3 місяці 2012 року за доходами, що враховуються при визначенні обсягу міжбюджетних трансфертів, виконано на 104,5 %.

Виконання міського бюджету за підсумками І кварталу поточного бюджетного періоду проти відповідного періоду минулого року без урахування субвенції з державного та обласного бюджетів збільшилось на 39,49 млн. грн., або на 32,8 %.

Міська рада також внесла ряд змін та доповнень до рішення міської ради від 28 грудня 2011 року «Про міський бюджет на 2012 рік», зокрема, на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям – 172,85 тис. грн., на оздоровлення дітей у дитячому оздоровчому закладі санаторного типу «Дружба» - 299 тис. грн.

Крім того, депутати схвалили питання щодо будівництва каналізаційної насосної станції по вул. Красносільського за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток територій.

  • 0
Добавлено: 1-06-2012, 20:13
0
600

Похожие публикации


Наверх