онлайн казино Украины

Як вакцинується Україна

В Україні продовжуються щеплення проти COVID-19 вакциною «AstraZeneca». Ця вакцина розроблена Оксфордським університетом та британсько-шведською компанією «AstraZeneca». Україна використовує вакцину AstraZeneca від двох виробників: AstraZeneca/Covishield Індійського інституту сироватки крові (Serum Institute). AstraZeneca-SKBio південнокорейської компанії SK Bioscience Co. Ltd. Ці вакцини є ідентичними за складом та технологіями виготовлення. Саме тому, якщо ви отримали першу дозу AstraZeneca/Covishield, то друге щеплення можна зробити вакциною AstraZeneca-SKBio. Нагадуємо, що цю вакцину для екстреного застосування схвалила Всесвітня організація охорони здоров’я, також дозвіл на її використання дали США, Європейський Союз, Велика Британія, Канада та Індія.

Крім того, більше тисячі працівників освіти Чернігівщини, які братимуть участь у проведенні зовнішнього незалежного оцінювання цього року, будуть щеплені від коронавірусної хвороби у першу чергу. Вакцинація здійснюватиметься препаратом китайського виробництва «CoronaVac».
Дану вакцину було завезено в Україну 25 березня та зареєстровано для екстреного використання. Що ж це за вакцина? «CoronaVac» вакцина котру виробляє китайська компанія «Sinovac Biotech», до складу вищезазначеної вакцини входять не здатні для розмноження та життя вірусні частини. Ці частини не можуть викликати захворювання, але виробляють імунітет в організмі. Компанія «Sinovac Biotech» найбільша в Китаї по виробництву вакцини, в рік виробляється від 300 до 500 доз і постачають дану вакцину в 34 країни світу. Крім того, при дослідженні «CoronaVac» не було виявлено серйозних побічних ефектів.

  • 0
Добавлено: 13-05-2021, 16:29
0
693

Похожие публикации


Наверх