онлайн казино Украины

Як вибрати дитячий манеж для гри та відпочинку малюка?


Щойно дитина починає повзати, у батьків підвищується рівень стресу: маленького дослідника постійно доводиться контролювати. Перевірений поколіннями засіб — дитячий манеж. Це персональний простір для ігор, додаткове місце для сну та відпочинку, надійний помічник дорослих. Експерти інтернет-магазину Avtokrisla пояснюють, як вибрати оптимальну модель.

Манеж-ліжко


Сучасні вироби безпечні, гіпоалергенні, їх легко очистити від бруду, розраховані на одного-трьох малюків. Більшість манежів такого типу складається з каркаса, жорсткого чи м'якого дна та сітчастих стінок.
Манеж-ліжко — мультифункціональна модель:
  • додаткове місце для сну, переносне ліжко, простір для гри;
  • напівпрозорі сітки зберігають візуальний контакт дитини з батьками;
  • на підвісній дузі легко закріпити іграшки для розваги та розвитку;
  • моделі з двома коліщатками без перешкод переїжджають в іншу кімнату або на веранду;
  • складні манежі зручно перевозити на дачу або брати з собою у відпустку.

Виробники оснащують манежі-ліжка пеленальними столиками, кишенями для іграшок та засобів гігієни, маятником для заколисування. Щоб мамі було зручно доглядати малюка в перші місяці після народження, деякі моделі оснащені підвісним матрацом на петлях-бантах. Педіатри рекомендують варіанти з сіткою, що має отвори понад 1,5 мм — вона не спотворює картинку зовнішнього світу у малюка.

Корисна опція — лаз для дитини на задній стінці манежу. Двері на блискавці дозволяють маленькому мандрівнику під контролем дорослих вдень самостійно обирати місце для гри поза чи всередині манежу.

Прямокутні моделі мають стандартні габарити та розраховані на матрац 120х60 см. Висоту стін вибирайте по зросту батьків — 70 або 90 см.
У складеному вигляді манеж-ліжко займає небагато місця, його вага від 7 до 12 кг без матраца, він легко вміщується в багажник автомобіля.


Ігровий манеж


Безпечний дитячий простір з огорожею висотою 40-90 см встановлюється на підлозі. Додатково ігрові манежі оснащуються м'яким поліуретановим покриттям, килимками, щоб малюк не травмувався. Виробник Dwinguler Castle передбачив розширення ігрового простору за допомогою додаткових секцій. Самостійно діти покинути огороджену територію не в змозі.

Ігрові манежі зручні для використання в сім'ях з кількома дітьми, у яслах, на сімейних святах, на пляжі або в саду. Встановіть огорожу, додайте іграшки та надувний басейн — і у дитини є приватна зона відпочинку.

  • 0
Добавлено: 14-03-2023, 16:45
0
144

Похожие публикации


Наверх