онлайн казино Украины

Скільки коштує дах студента?

Скільки коштує дах студента?Відомі нові ціні на проживання в гуртожитку Чернігівських вищих навчальних закладах.

210 гривень коштує ліжко-місце в гуртожитку, де є електроплита, 197 гривень у звичайному гуртожитку Чернігівського національного педагогічного університету імені Т. Г. Шевченка.

У Чернігівському технологічному університеті з першого по четвертий курс укладається договір зі студентом. Місце в кімнаті, де живе один-два або три-чотири чоловіки, коштує 189 гривень 14 копійок на місяць. Платити потрібно відразу за семестр (шість місяців). На п'ятому курсі проживання в гуртожитку коштує стільки ж, але заселяють, тільки якщо є вільні місця.

160 гривень коштує ліжко-місце в гуртожитку № 1 Чернігівського інституту права, соціальних технологій та праці (який приєднали до технологічного університету). Заплатити потрібно за півроку. Також діє субсидія для студентів, які навчаються не на держзамовленні і не працюють, але прописані та проживали в гуртожитку хоча б півроку.

У комерційному, кооперативному, механіко-технологічному технікумах ліжко-місце коштує теж 160 гривень, але заплатити потрібно відразу за навчальний семестр, 800 гривень. Виходить дешевше.

У 15 училищі гуртожиток надається безкоштовно, але тільки дітям-сиротам.

Квартира обійдеться дорожче. Однокімнатна у віддаленому районі Чернігова буде коштувати приблизно від тисячі гривень плюс комунальні послуги. У центрі від 1500 плюс комунальні. Кімната у квартирі, де проживає також хазяйка, коштує від 350 гривень без Інтернету, 400 з інтернетом, мікрохвильовою піччю, холодильником, пральною машиною.

Добавлено: 22-08-2012, 11:27
0
0

Похожие публикации


Наверх