онлайн казино Украины

Молодіжний конкурс «Громадський простір» (Publik Space)

Молодіжний конкурс «Громадський простір» (Publik Space)Чернігівська обласна агенція регіонального розвитку «Вектор» оголошує молодіжний конкурс «Громадський простір» (Publik Space).
Громадський простір, як об’єкт міського простору, – це доступне, комфортне, захищене і цікаве для проведення часу середовище.
Нова тенденція розвитку міста, коли старі підприємства відчиняють «двері» до міста, інтенсивно втілюється в розвинених країнах і сприяє створенню громадського простору.
Втілення в практику ідей Молодіжного конкурсу «Громадський простір» доцільно розглядати в районі Ремзаводу, на базі старого підприємства. Тут вже розпочато створення середовища «Publik Space RemZavod».
Конкурс «Громадський простір» (Publik Space) складається з 3 номінацій та 2 етапів.
Номінації:
Інноваційні ідеї розвитку туристичної привабливості
Соціальні проекти
Конкурс бізнес-ідей (стартапів)
Етапи:
І етап – це конкурс ідей. За поданими роботами до 15 лютого 2017 року, будуть визначені переможці, які отримають нагороди і здобудуть можливість участі в ІІ етапі. Преміальний фонд конкурсу: 50 тис. грн.
ІІ етап – це розробка проектів для участі у конкурсі на отримання грантової підтримки. Подача проектів на конкурс до 30 квітня 2017 року.

Добавлено: 21-12-2016, 10:34
0
0

Похожие публикации


Наверх