онлайн казино Украины

Як вибрати геймпад PS5 — ключові рекомендації

Геймпад — найнеобхідніший засіб керування ігровим сюжетом. Без нього просто не вдасться керувати грою на екрані. Деякі джойстики дають змогу також підключати телевізори. Підібрати геймпад PS5 в RetroMagaz не становитиме труднощів, достатньо орієнтуватися в декількох параметрах.



Ключові параметри геймпада


Під час купівлі варто звернути увагу на такі характеристики:
  • метод підключення — бувають бездротові та дротові, перші надають більшу свободу дій, але через вбудований акумулятор важать більше;
  • використовувані матеріали — оригінали використовують якісний пластик, що не люфтить і не скрипить під час складання, особливу увагу варто приділити наявності протиковзного покриття в місцях хвата;
  • наявність вібрації — використовується як реакція на різні події в грі, для більшої залученості, за бажання цю функцію можна відключити в налаштуваннях.

Вибираючи джойстики варто звернути увагу і на додаткові параметри:
  • сенсорні панелі для переміщення предметів в інвентарі та наближення різноманітних деталей;
  • LED-індикація прискорює реакцію на ігрові події;
  • кнопки захоплення, крім управління, дають змогу запускати трансляцію онлайн, записувати ролики та робити скріншоти.

Окрему увагу варто приділити використовуваним матеріалам. Важливо, щоб корпус не ковзав у руках і відчувався комфортним. У деяких випадках варто скористатися спеціальними накладками, що підсилюють відчуття під час контакту.

Як може підключатися геймпад


Залежно від типу джойстика, — комп'ютерний або консольний, — можуть використовуватися два типи підключення: дротовий і бездротовий. Особливою популярністю користується саме другий варіант, оскільки він надає більшу мобільність. Усе що потрібно — просто налаштувати перше підключення.

Не менш важливий і об'єм акумулятора: чим більший показник, тим довше він пропрацює без підзарядки. Максимальний показник може досягати 12 годин безперервної гри.

І найголовніше — рекомендуємо придбати техніку в перевірених магазинах, таких як Retromagaz.

  • 0
Добавлено: 14-03-2023, 16:10
0
147

Похожие публикации


Наверх