онлайн казино Украины

Як перетворити Android смартфон в ігрову приставку?

В даний час операційна система Android є повноцінною ігровою платформою. Щомісяця кількість захоплюючих ігор, які базуються на Android, поповнюється купою нових, відмінних гарною якістю і здатністю відображатися на великих моніторах з FullHD і, навіть, UltraHD дозволом.

Bluetooth джойстик для Android

Щоб насолоджуватися сучасними іграми, не потрібно відвідувати магазин електроніки з метою покупки нової ігрової консолі - її роль може виконати той же смартфон на Android в поєднання з Bluetooth джойстиком.

Як вибрати Bluetooth джойстик.

Грати на телевізорі з екраном великої діагоналі і смартфоном в руках не дуже зручно. У таких випадках на допомогу приходять бездротові джойстики, вони можуть бути підключені до Android смартфонів за допомогою технології Bluetooth. Ви можете отримати бездротової джойстик для Android замовивши його через мережу Інтернет. Рекомендуємо скористатися сайтом www.agsat.com.ua, де представлені по низьким цінам найпопулярніші моделі Bluetooth джойстиків. Посилання - www.agsat.com.ua/smart_tv_pristavki_mediapleyery/gamepad/bluetooth_besprovodnyye/

Джойстики для iPhone.

До речі, власникам iPhone потрібно звернути увагу на те, що джойстики сумісні з їх пристроями повинні маркуватися міткою «MFi». MFi - це «Зроблено для iPhone». З популярних та недорогих моделей джойстиків для iPhone варто звернути увагу на модель геймпаду PXN 6603 Speedy MFi. Взагалі для гри з використанням iPhone, знадобляться смартфони від iPhone 5 версії та вище.

Багато популярних комп'ютерних «шутерів» підтримують роботу з джойстиками. Але через наявність занадто великої кількості типів джойстиків може трапитися так, що вам доведеться перепризначити клавіші управління в налаштуваннях гри.

Серед розповсюдженних моделей джойстиків для Андроїд, які працюють за бездротовою технологією, відзначимо наступні:

  • iPega 9023 – від надійного виробника;
  • Moga Pro Power – нев'янучий геймпад, став легендою;
  • Mocute-050 – недорогий і функціональний;
  • PXN-9608 Bluetooth – джойстик з ТОП-10 геймпадів на Ali.

Купівля дешевого бездротового ігрового джойстика - не найкраще рішення. Недорогі джойстики менш функціональні, це може негативно вплинути на продуктивність в відеоіграх.

Які смартфони потрібні для джойстиків..

Якщо ви плануєте запускати найпростіші ігри, ви можете використовувати найдоступніші смартфони. Але якщо ви справжній ігроман, вам потрібні ігри з потужною графікою високої якості, потрібна система, яка працює на потужному процесорі типу Snapdragon 845 або Kirin 970 і має не менше 6 ГБ RAM. Наприклад, такими моделями можуть бути HTC U12 Plus або HUAWEI P20 Pro.

Як підключити смартфон до телевізора.

Виникає питання - як здійснити передачу зображення з високою роздільною здатністю з вашого смартфона на телевізор з великою діагоналлю? Використовувати для підключення кабель або бездротовий зв'язок?

Відповідь очевидна - не рекомендується використовувати бездротове з'єднання для запобігання спотворення зображення і гальмування відео, в результаті чого ви не зможете контролювати хід гри.

Щоб смартфони на базі операційної системи Android підключити до телевізора потрібно придбати провід MHL. Перед покупкою необхідно проконсультуватися з питання його сумісності з вашим смартфоном, щоб не витрачати свої гроші даремно.

підключити смартфон до телевізору

Якщо ж у вас телевізор попередніх поколінь, то можна використовувати Android приставку, наприклад, з модельного ряду X96 Android TV Box. Цю недорогу приставку для ТВ можна придбати за посиланням www.agsat.com.ua/smart_tv_pristavki_mediapleyery/android-smart-tv-pristavki/x96-android-tv-box/ і вже від неї через аналоговий AV-роз'єм підключитися до телевізора.

Для iPhone доступні спеціальні адаптери Lightning-HDMI. Їх можуть виробляти і Apple, і інші фірми. До USB-порту можна підключити різні кабелі, щоб смартфон був весь час з живленням, це дозволить уникнути розрядки під час гри.

Насамкінець, звернемо увагу на такий момент, пов'язаний з зарядом акумулятора – сучасні ігри швидко його розряджають. Навіть якщо зображення передається на телевізор або монітор, смартфон в цей час не перестає виводити зображення на екрані. Першим від цього страждає батарея, потім збільшується навантаження на чіп процесора, наслідком чого стає зависання смартфона.

Щоб цього уникнути, рекомендується встановити яскравість екрану смартфона на мінімальні значення та, по можливості, застосувати спеціальні системи охолодження або хоча б вентилятор.

  • 0
Добавлено: 26-04-2019, 14:35
0
2 604

Похожие публикации


Наверх