онлайн казино Украины

Якісні сендвіч-панелі фінського виробника.

Для того щоб придбати високо енергоефективні сендвіч-панелі потрібно звернутись в компанію Rauta.


Безумовно якість в усьому – кредо всього, що робить компанія Раута. Раута пропонує вентильовані фасади, енергоефективні сендвіч-панелі та будівництво комерційних споруд будь-якої складності. При виборі сендвіч-панелей варто звернути увагу на деякі характеристики, які в майбутньому допоможуть уникнути проблем експлуатації та значно заощадити енергоресурси на експлуатації комерційних будівель.


За енергоефективність сендвіч-панелі відповідає якість металу, товщина та якість наповнювача, яким може бути пінополіізоцианурат або мінеральна вата, а також висока точність виготовлення, що впливає на геометричні характеристики сендвіч-панелей. Сендвіч-панелі Рууккі, які пропонує компанія Раута дозволять значно зекономити на опаленні будівлі взимку та на кондиціонуванні влітку.


Купити сендвіч-панелі Рууккі можна в будь-якому місті України включаючи Київ, Дніпро, Олесу, Львів, Харків, Запоріжжя, та всі інші міста чи селища. Будівництво з високоенергоефективними сендвіч-панелями це не тільки ознака високої культури забудовника, та значна економія коштів для замовника на експлуатацію будівлі, а ще й надійність та безпека конструкції несучих стін будівлі.


Компанія Раута радо зустріне вас та проконсультує з будь-яких питань щодо вибору сендвіч-панелей, або вентильованих фасадів. Дзвоніть за тел: +38 044 364 85 73.


  • 0
Добавлено: 5-09-2019, 20:12
0
991

Похожие публикации


Наверх