онлайн казино Украины

Новою дзеркалкою Nikon можна керувати Android-смартфоном

Новою дзеркалкою Nikon можна керувати Android-смартфономКомпанія Nikon офіційно представила нову модель цифрової дзеркальної камери D3200, яка позиціонується як пристрій початкового рівня.

Нова камера має 24,2 мегапікселя. Також в наявності є система видалення пилу з матриці, 11-точкова система автофокусування, "гарячий башмак" для підключення зовнішнього спалаху і 3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 921 тисяч точок.

Камера дозволяє вручну встановлювати параметри зйомки, змінювати світлочутливість в діапазоні ISO від 100 до 6400. Синхронізація із зовнішнім спалахом можлива при витримці до 1/200 секунди. Швидкість серійної зйомки заявлена на рівні 4 кадри в секунду.

Функція Scene Auto Selector автоматично підбирає параметри зйомки залежно від сцени, яка знімається. Крім зйомки фотографій цифрова дзеркальна камера Nikon D3200 здатна також записувати відео в Full HD з частотою кадрів 30p, 25p або 24p. Для зберігання відзнятого матеріалу можуть використовуватись карти пам’яті форматів SD, SDHC і SDXC, а для його передачі на комп’ютер служить порт USB 2.0.

Крім того, користувачеві доступна можливість перегляду відзнятого матеріалу на великому екрані телевізора, для чого в камеру вбудований відеовихід mini-HDMI.

Wi-Fi адаптер

Додатково зазначається, що дана новинка здатна взаємодіяти з мобільними пристроями, що працюють під управлінням операційної системи Android, але для цього буде потрібно використовувати додатковий Wi-Fi адаптер Wireless Mobile Adapter WU-1a. При його використанні користувач отримує можливість віддаленого керування камерою або копіювання файлів.

Нова цифрова дзеркальна камера Nikon D3200 надійде в продаж наприкінці цього місяця. Ціна комплекту, що включає камеру і об’єктив із змінною фокусною відстанню AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR, оголошена на рівні 700 доларів.

  • 0
Добавлено: 19-04-2012, 14:37
0
257

Похожие публикации


Наверх