онлайн казино Украины

Комедійний автогол тижня і щаслива перемога у пенальті. "Лаціо" - "Сієна" - 1:1 (4:1)

Комедійний автогол тижня і щаслива перемога у пенальті. "Лаціо" - "Сієна" - 1:1 (4:1)У матчі за вихід до чвертьфіналу Кубка Італії римські "орли" поступалися на власному полі завдяки курйозному голу у власні ворота, однак потім змогли переманити фортуну на свій бік.
Після сумного першого тайму, в якому варто відзначити лише сейв кіпера гостей після пострілу римлянина з дальньої дистанції, хлопці Петковіча вирішили допомогти забити останній команді Серії А. Центрхав Валліані продерся лівим флангом, з його ударом Хуан Карріcо справився, але явно не очікував подальших дій від власних захисників. Сіані, вибиваючи круглого, влучив у Цану. Снаряд після контакту із албанцем успішно залетів у ворота "Лаціо".

Відзначимо, що це перший матч "Сієни" під орудою Джузеппе Яккіні, який на початку тижня замінив Серсе Космі. Матч, який ледь не завершився сенсаційним успіхом його нової команди. На останніх хвилинах компенсованого часу спочатку Ларрондо не використав вихід віч-на-віч з Каррісо, а в наступній же атаці Мікаель Сіані виправився за автогол з його пасу. За півхвилини до кінця поєдинку француз, немов істинний центрфорвард, влучним ударом замкнув навіс з правого флангу, відтак, перевів гру в овертайм.

Додаткові тайми загалом проходять у спокійній та обережній манері, але й тут сієнці примудрились організувати супермомент. Контратака, вихід 2 в 1, Ларрондо котить на капітана команди Вергассолу, перед Сімоне лише воротар, але Каррісо й тут стає рятівником кубкових шансів своєї команди. На черзі серія післяматчевих пенальті.

Маурі переграє Фареллі, хоч той і вгадав кут, - рахунок 1:0; Бельмонте аналогічно_ тільки в інший кут удар - 1:1

Ледесма розводить м'яч і кіпера по різних кутах - 2:1; Вергассола не забиває, Карріcо тягне - 2:1 і надалі

Флоккарі, як Ледесма, - 3:1; Ларрондо не забиває - Каррісо перtводить удар сієнця у стійку

Козак пробиває вкрай невдало - у воротаря, проте від рук Фареллі куля по-зрадницьки залітає у стіку - 4:1

"Лаціо" не дозволив трапитись першій сенсаційї і услід за "Мілано" ,"Ювентусом", "Ромою" та "Інтером" пробився до чвертьфіналу Кубка Італії.

"Лаціо" - "Сієна" - 1:1 (4:1 у серії пенальті)

Голи: Сіані, 90+5 - Цана, 56 (авт.)

"Лаціо": Каррісо - Діакіте (Роцці, 83), Цана, Сіані - Канданда, Броккі (Маурі, 63), Оназі (Ледесма, 63), Луліч - Ернанес - Флоккарі, Козак
"Сієна": Фареллі - Нето, Пачі, Контіні - Бельмонте, Вергассола, Валліані (Больцоні, 72), Дель Гроссо - Д'Агостіно (Рібер Родрігес, 87) - Богдані (Ларрондо, 55), Реджінальдо

Добавлено: 20-12-2012, 11:40
0
0

Похожие публикации


Наверх