онлайн казино Украины

Чернігівська "Десна" зіграла внічию з віце-чемпіоном України "Динамо"

Попри пандемію коронавірусу та всеукраїнський карантин, "Десна" та "Динамо" відіграли свій перший матч у цьогорічному розіграші першої шістки, в якій команди борються з медалі УПЛ та вихід у єврокубки.

У надзвичайно напруженій грі, яка проходила без глядачів та журналістів, переможця виявити так і не вдалося - бойова нічия 1:1.

Олександр Рябоконь виставив по-справжньому експериментальний склад, в якому, до речі, вперше у цьому сезоні через перебір жовтих карток не було капітана команди Дениса Фаворова. Загалом стартовий склад "Десни" виглядав наступним чином: Паст, Конопля, Тамм, Гітченко, Імереков, Старенький, Огіря, Домбровський, Арвеладзе, Калітвінцев, Філіппов.

Склад був захисного напрямку, тому свою гру сіверяни вдало організували від своїх воріт на контратаках. Перші кілька хвилин динамівці повністю контролювали м'яч, і не давали супернику навіть перейти половину поля. Проте, вже з другої половини першого тайму деснянці стали впевнено огризатись та створювати моменти біля воріт Георгія Бущана.

Перший тайм так і завершився без забитих голів, бо як одна, так й інша команди були дуже обережні, і не ризикували.

Друга ж половина гри стала в рази результативнішою. На 70-й хвилині гри, випередивши голкіпера сіверян, зміг відзначитись Назарій Русин. І як не дивно, ця гра не була, як то кажуть "до першого забитого". Вже за кілька хвилин "Десна" змогла забити після вдалого навісу, але цей гол завдяки відеосистемі VAR не зарахували.

Сіверяни і після цього не знітились, та на 80-й хвилині підловили захисників киян на помилці. Олександр Філіппов вийшовши один на один з Бущаном його обіграв та відправив м'яча в пусті ворота - 1:1.

Таким чином, "Десна" зберігає за собою 4-ту сходинку турнірної таблиці, а ось "Динамо" поступилося срібною сходинкою "Зорі", яка в цьому ж турі обіграла "Шахтар".

  • 0
Добавлено: 16-03-2020, 08:06
0
450

Похожие публикации


Наверх